• Van Nyen BVBA in Beerse is uw elektriciteitspartner!

Woning, winkel, kantoor of bedrijf? Wij zetten uw nieuwbouw- of renovatieproject helemaal ‘onder stroom’, en hebben gegarandeerd de juiste oplossing in huis. U krijgt de beste service tegen de beste prijs.

  • Onze diensten

Schakel ons in voor al uw elektriciteitswerken wij installeren verlichtingssystemen, werken de beste domotica oplossing uit voor uw woning of villa, onderhouden uw (traditionele of moderne) elektrische installaties. Herkeuren van uw elektrische installatie en opvolging dossier verkoop woning.

  • Wist U dat.

Wij ook airco’s en warmtepompen plaatsen. Deze tak is vanaf 2010 uitgebouwd in ons bedrijf. Wij beheren deze zaken voor U van A tot Z. Ook zijn wij gecertificeerd om alle koeltechnische handelingen te doen die bij deze werken horen.

  • Contact:

Op zoek naar een betrouwbare elektriciteitspartner? Mail of bel ons, wij komen zo snel mogelijk langs voor een eerste onderzoek. Op basis daarvan maken wij een vrijblijvende offerte. We kiezen samen de geschikte startdatum, en houden daarbij maximaal rekening met uw timing.

  • Van Nyen BVBA.

Omdat wij heel wat technische knowhow hebben over elektriciteit, bieden wij probleemloos een totaalservice aan. Ook voor vakkundig advies zit u goed bij Van Nyen BVBA uit beerse

 

 

 

images